-0.7 C
Pristina
Tuesday, November 30, 2021

“Shpërthen” Haxhi Avdyli ndaj ‘ish-pushtetarëve të shndërruar në analista’

Deputeti i Kosovës, Haxhi Avdyli ka reaguar ndaj analistëve në Kosovë.

Ai thotë se ish-pushtetarët e shndërruar në analistë po kritikojnë Qeverinë për shtrenjtimin e bukës.

E tash, sipas tij, kur Qeveria ndan 100 euro për zbutjen e varfërisë për skemat më të rrezikuara sociale dhe pensionistët, analistët klithin se ky është abuzim me pushtetin për qëllime politike.

Ai thotë se këta mbesin të njëanshëm dhe në shërbim të ish pushtetarëve.

Avdyli thekson se dikur ish pushteti ua mbushte fytin me fonde.

Reagimi i plotë:

Ish pushtetarët të shndërruar në analista: Shtrenjtohet buka. Qeveria s’po kujdeset për skema sociale.

Kur qeveria ndan 100 € për zbutjen e varfërisë për skemat më të rrezikuar sociale dhe pensionistët të njëjtit analista paturpësisht klithin se ky është abuzim me pushtetin për qëllime politike.

Çka të thuhet këtu. Mbesin të njëanshëm e në shërbim të ish pushtetarëve sepse ish pushteti ua njomte fytin e tyre me fonde.

Tash ndihma për skema sociale për ta edhe ju duket abuzim sepse për ta s’ka para.

S’është keq këta analista të thërrasin një protestë për keqpërdorimin me pensionistët. Por paraprakisht le ti pyesin pleqtë si po ndihen sot nga ky “abuzim” me ta.

Lajmet e fundit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...

TE NGJASHME

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...