8.7 C
Pristina
Friday, December 3, 2021

Llogaria e Instagramit ia sheh “sherrin” emrit të ri të Facebook

Shefi ekzekutiv i Facebook Inc, Mark Zuckerberg, njoftoi ditë më parë për ndryshimin e emrit të kompanisë në “Meta”.

Kompania, e cila njoftoi ndryshimin në konferencën e saj vjetore të zhvilluesve, tha se do të “përfshinte” më mirë atë që firma bën tani.

Zuckerberg ka zbuluar gjithashtu planet për metaverse – një botë në internet ku njerëzit mund të luajnë, të punojnë dhe të komunikojnë në një mjedis virtual, shpesh duke përdorur kufje VR.

Ndonëse ka ndryshuar emrin e kompanisë, llogaria zyrtare në Instagram e korporatës nuk figuron me emrin @meta por @wearemeta, edhe pse pavarësisht se e ka në pronësi këtë aplikacion.

Llogaria zyrtare në Instagram e korporatës “Meta”

Në vend të korporatës, @meta, i përkiste deri tani një reviste motoçikletash me bazë në Denver.

Facebook ka thotë se @wearmeta është llogaria e korporatës në Instagram, dhe tani ka arritur 1 milion ndjekës deri të premten në mëngjes.

Mirëpo, llogaria @meta e cila i përkiste revistës për motoçikleta si duket nuk ekziston më, së paku mund të shihet kur dikush aplikon në linkun e faqes. Kjo ngrit diskutimin ndonëse vetë kompania do ta marrë përsipër llogarinë me të njëjtin emër.

Lajmet e fundit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...

TE NGJASHME

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...