6.7 C
Pristina
Saturday, November 27, 2021

Reagon prodhuesi vendor, Burim Piraj ndaj vendimit të Qeverisë për subvencionim të kredive

Prodhuesi vendor Burim Piraj, ka reaguar ndaj vendimit të Qeverisë Kurti II për subvencionim të kredive.

Ai ka thënë se ky vendim është i pabarabartë pasi s’është paraparë asnjë masë lehtësuese për firmat që s’kanë kredi.

Ai ka pyetur se çfarë ka paraparë Qeveria për firmat të cilat s’kanë kredi?!

Sipas tij, nëse për firmat që s’kanë kredi s’ka asnjë mbështetje, atëherë duket ky hap i pa barabartë dhe i njëanshëm dhe gjithashtu i papranueshëm!

Postimi i plotë i Pirajt në “Facebook”:

Qeveria po i subvencion kreditë!

Çka ka paraparë qeveria për firmat që nuk kanë kredi?

Nëse për firmat që nuk kanë kredi nuk ka asnjë mbështetje atëherë mua po më duket ky hap i pa barabartë dhe i njëanshëm dhe gjithashtu i papranueshëm!

A ndoshta qeveria se imagjinon se ka firma që nuk kanë kredi!

Firmat që nuk kanë kredi në Gjermani i quajnë “firma të gjalla” dhe janë më të vlerësuarat, duke u nisur nga kjo duhet të promovohen më shumë firmat që s’kanë kredi se sa të promovohen kreditë.

Lajmet e fundit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...

TE NGJASHME

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...