-0.7 C
Pristina
Tuesday, November 30, 2021

Ndërmerren masa kundër mësimdhënësit i cili ushtroi dhunë në shkollë

Është nisur procedurë disiplinore për mësimdhënësin i cili ushtroi dhunë në shkollën fillore “Panajot Ginovski” në lagjen Butell të Shkupit.

Siç njoftojnë nga Telma, për këtë ngjarje është njoftuar edhe policia. Ky është epilogu që kanë bërë dy inspektorët të Inspektratit të Punës.

Dje ka pasur kontroll të jashtëzakonshme në shkollën “Panajot Panovski”, nga ku mësimdhënësi i gjuhës angleze ka rrahur nxënës të klasës së shtatë. Nga inspektorati dënojnë thunë dhe sipas tyre, me dhunë dëmtohet zhvillimi psikofizik i nxënësve, procesit arsimor dhe imazhit të profesionit të mësimdhënësit.

Ndryshe, incidenti i dhunës u publikua në TikTok, ndërsa aty shihet qartë se si ushtrohet dhunë ndaj një nxënësi.

Avokati i Popullit njoftoi se do të hap procedurë për këtë rast.

Lajmet e fundit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...

TE NGJASHME

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit

Dyshime se Prokurori ndikoi në punësimin e resë së tij në Prokurorinë e Prizrenit. Në një konkurs të hapur nga Prokuroria Themelore në Prizren për...

Gjinia, mosha dhe vendi prej nga vije viktima e fundit nga koronavirusi në Kosovë

Një viktimë është regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton OurKosovo. Viktima është një grua e moshës 70-79 vjeçare nga Fushë Kosova. Gjatë 24...

Publikohet raporti 24 orësh i rasteve me COVID-19 nga Ministria e Shëndetësisë

1 viktimë dhe 13 raste të reja me COVID-19. Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë nga COVID-19, raporton OurKosovo. Gjatë kësaj...

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës

Ambasadorja e Britanisë në Beograd flet për aksionet në veri të Kosovës: Dialogu varet vetëm nga palët. Ambasadorja e Britanisë së Madhe në Beograd, Sian...